PARTNERSHIP PENTAWARDS BRENGT INTERNATIONALE MOGELIJKHEDEN

Packaging Innovations richt zich op zowel nationale als internationale bezoekers (circa 10%). Mede dankzij het internationale netwerk dat met Pentawards is opgebouwd, wordt een brug geslagen naar (nieuwe) internationale markten. Zet de volgende stap naar succesvolle crossborderactiviteiten, maar houd hierbij jouw direct omgeving in de gaten: Think global, act local.

Pentawards Expositie

Packaging Innovations heeft een exclusieve samenwerking met Pentawards. Winnende (inter)nationale ontwerpen van de prestigieuze Pentawards worden tentoongesteld tijdens Packaging Innovations 2021.

 

 

Eind september 2020 vond de digitale uitreiking van de Pentawards plaats tijdens de Pentawards Gala Ceremonie. Nederland wist dit jaar 13 awards in de wacht te slepen. Hiermee lieten we opnieuw zien dat we tot de top op het gebied van packaging design behoren. Afgelopen tijd hebben wij gesproken met de mensen achter de designs. Personen (design agencies) die niet alleen de focus leggen op het design, maar ook rekening houden met duurzaamheid, probleemoplossend en gebruiksgemak.

awards en categorieën

“Can you put a price on recognition?” Een internationale jury, samengesteld uit experts over de gehele wereld, beoordeelt jaarlijks honderden genomineerden, verdeeld over een zestal hoofd categorieën. Hierbij zijn 5 verschillende awards te winnen: diamond, platinum, gold, silver en bronze. Winnaars van Pentawards 2020 worden tentoongesteld én last-but-not-least  worden sommige best-practices ook uitgelicht tijdens de Pentawards Conference.

De inschrijving voor de 15e editie van de Pentawards-wedstrijd gaat open op 1 februari 2021, ga voor meer informatie naar www.pentawards.com.

nederlandse winnaars pentawards 2020

WAT KAN JE NOG MEER VERWACHTEN

Scroll naar top