Pentawards Expositie

Packaging Innovations heeft een exclusieve samenwerking met Pentawards. Winnende (inter)nationale ontwerpen van de prestigieuze Pentawards van 2020 worden tentoongesteld. Laat je inspireren door de mondiale succesvolle ontwikkelingen op het gebied van verpakkingsdesign. Wil jij inspiratie opdoen op het gebied van verpakkingsdesign? Bezoek dan de Pentawards Expositie tijdens Packaging Innovations 2020 en ontmoet enkele van de bedenkers achter het unieke design! 

awards en categorieën

“Can you put a price on recognition?” Een internationale jury, samengesteld uit experts over de gehele wereld, beoordeelt jaarlijks honderden genomineerden, verdeeld over een zestal hoofd categorieën. Hierbij zijn 5 verschillende awards te winnen: diamond, platinum, gold, silver en bronze. Winnaars van Pentawards 2019 worden tentoongesteld én last-but-not-least  worden sommige best-practices ook uitgelicht tijdens de Pentawards Conference.

nederlandse winnaars pentawards 2019

Pentawards Conference

Naast de expositie zal er ook een Pentawards Conference plaatsvinden op 18 en 19 november 2020. De Pentawards Conference heeft als titel ‘Award Winning Inspiration’ en is bedoeld voor brand owners, art directors en packaging directors. Tijdens Packaging Innovations nemen desginers van merken en designbureaus het woord.

WAT KAN JE NOG MEER VERWACHTEN

Scroll naar top