pers van harte welkom tijdens packaging innovations

Easyfairs Nederland staat al meer dan 20 jaar bekend om haar gastvrijheid. Vanzelfsprekend geldt dit ook voor de pers. Als pers ben je dan ook van harte welkom bij beurzen en events van Easyfairs Nederland, Nederlands grootste beurs- en eventorganisator.

Bij de persafdeling van Easyfairs Nederland kun je terecht voor accreditatie- en interview verzoeken. Heb je vragen over Packaging Innovations of beeldmateriaal nodig? Neem contact op met Patrick Drenthen en hij helpt je graag verder.

Patrick Drenthen

PR & Communicatie Easyfairs

patrick.drenthen@easyfairs.com

+31 (0) 523 289 867.

Persaccreditaties

Om accreditatie aan te vragen voor een beurs/event van Easyfairs Nederland, kun je een mail sturen naar pers@easyfairs.com. De accreditatie dient uiterlijk twee werkdagen voorafgaand aan de beurs/het event te worden aangevraagd, waarna je per mail antwoord krijgt over het al dan niet toewijzen van de accreditatie. 

PERSBERICHTEN ONTVANGEN?

Wil je op de verzendlijst van persberichten van Easyfairs Nederland? Neem dan contact met ons op via pers@easyfairs.com.
Voor meer informatie, beeldmateriaal, interviewverzoeken en/of overige vragen kun je gerust contact opnemen met onze persafdeling.

Scroll naar top