Pentawards toont winnaars in het ultieme PACKAGING DESIGN BOOK 6

  • De zesde editie van het exclusieve en tweejaarlijkse Package Design Book is uitgebracht, met meer dan 500 designs van de winnaars in 2019 en 2020
  • Het boek toont een verzameling inspirerende, innovatieve en charmante verpakkingsontwerpen van bureaus, studenten, merken en freelancers uit meer dan 45 landen
  • De volgende editie bevat winnaars van de competitie van dit jaar en van 2022

Pentawards-competitie van 2019 en 2020

The Package Design Book 6, uitgegeven door TASCHEN, is het ultieme boek over verpakkingsontwerp, met meer dan 500 winnende werken van ‘s werelds toonaangevende ontwerpwedstrijd voor verpakkingen. Dit exclusieve boek, nu de zesde editie, toont alle winnende werken van de Pentawards-competitie van 2019 en 2020, met ontwerpen van bureaus, studenten, freelancers en merken uit meer dan 45 landen.

 

Meer dan 500 pagina’s tonen verpakkingen van een reeks producten, waaronder schoonheidsproducten, dranken, huishoudelijke artikelen, voedsel en luxeartikelen die over de hele wereld op de markt zijn gebracht. Het bevat ook conceptuele stukken gemaakt door studenten en professionals, die de grenzen verleggen in creativiteit en innovatie.

 

Ook uitgelicht in het boek zijn de Diamond Best of Show-winnaars van de afgelopen twee jaar: de meegeleverde Xbox Adaptive Controller van Microsoft en de duurzame Air wodka van Air Company, die het beste van het beste op het gebied van verpakkingsontwerp van de afgelopen twee jaar laten zien.

 

HOOFDBESTANDDEEL VAN DE BOEKENPLANK

Met honderden afbeeldingen, productbeschrijvingen en inleidende essays is dit exclusieve tweejaarlijkse boek met harde kaft een hoofdbestanddeel van de boekenplank van elke ontwerper en kan het online worden gekocht via de TASCHEN website.

Deel dit bericht

Scroll naar top