Packaging Innovations in de startblokken: timetable en floorplan vrijgegeven

Executive Creative Director & Sustainability Team Lead

ZAANDAM – De voorbereiding voor woensdag en donderdag is in volle gang, maar ben jij er al klaar voor? De timetable voor beide dagen en het floorplan zijn vrijgegeven zodat jij jezelf zo goed mogelijk kan voorbereiden op jouw beursbezoek. Ga je voor de woensdag, de donderdag, of kom je gewoon beide dagen? De vele topsprekers maakt de keuze er niet makkelijker op.

60 exposanten, 14 partners (experts), 20 inspirerende kennissessies en 10 interactieve workshops. Dat is de numerieke opsomming die gemaakt kan worden wanneer je Packaging Innovations samenvat. De bezoeker heeft de unieke mogelijkheid om de elementen eruit te halen die voor hen interessant zijn. 

Timetable woensdag 17 november

Op dag 1 staan de thematieken van Mezzo, FONK en ISMI centraal. Rustig opstarten zit er niet in, want de heren van Generous Minds gaan direct ‘lullen & poetsen’. Andere keynote sprekers die dag zijn Niels Prinssen van Philips (11:45u), Valentijn van Santvoort van Holie (13:15u) Maira Evers van Gardeners (13:45u) en Ilona van Wegen van GetEase (16:15u).

 

Timetable donderdag 18 november

Dag 2 wordt gestart met een drietal sessies die allen een andere blik werpen op het ‘(online) schap van de toekomst’. We starten duurzaam, gaan over naar neuromarketing en eindigen met een brandcase vanuit Unilever. Het middagprogramma wordt gevormd door Pentawards (UK)! Silke Bochat van Colgate en Steve Honour van Diageo vormen daar de twee keynote sessies, gevolgd door een spectaculaire panel discussie en ‘celebration of Dutch Pentawards winners’.

Klik op de knop hieronder voor de downloadbare versie van de plattegrond. 

Deel dit bericht

Scroll naar top