next level packaging design tijdens packaging innovations 2020

next level packaging design tijdens packaging innnovations 2020

Packaging design ondergewaardeerd en onderschat? Juist het design van de verpakking is van essentieel belang als navigatiemiddel, communicatiemiddel en presentatietool. Packaging design wordt dan ook groots uitgelicht tijdens Packaging Innovations, dat op 18 & 19 november 2020 terugkeert naar Taets in Amsterdam.

Packaging design lab tijdens Packaging Innovations 2020

Verpakkingsdesign is een krachtig communicatie-instrument. Een slim verpakkingsdesign resulteert in merkherkenning en productherkenning. Maar wat verstaat men onder ‘slim verpakkingsdesign’? Hoe zorg jij ervoor dat je zowel online als in het schap opvalt? Ga jij voor een afwijkende verpakking waarop productinformatie de hoofdrol speelt, of juist niet? En houd jij rekening met de associaties die ons menselijk brein heeft bij verschillende kleuren en vormen? In het thema ‘Welcome to our lab’, mag een Design lab dan ook niet ontbreken. De overige labs die centraal staan tijdens Packaging Innovations 2020 zijn: Green lab, Material lab en Retail lab.

Interactieve features met (inter)nationale smaakmakers

Packaging Innovations staat al edities lang bekend om het hoogwaardige (inter-)nationale conferentieprogramma. Creatieve (inter-)nationale smaakmakers staan daarom ook in 2020 weer op het podium. Dankzij de aantrekkingskracht van Amsterdam en ons belang in het Pentawards-netwerk, verwachten we ook meer internationale bezoekers te mogen begroeten. In 2020 zet de organisatie in op meer interactieve features. The next step waarbij ook actief wordt nagedacht over de invulling van workshops en exposities.

socials

Houd de socials van Packaging Innovations in de gaten om op de hoogte te blijven van de laatste ontwikkelingen.

Deel dit bericht

Scroll naar top