Nominatie High Growth Awards voor GBO

Beschrijving

Op woensdag 29 oktober overhandigde Mark Relou van Rabobank Helmond de nominatie voor de High Growth Awards aan de directie van GBO. Hiermee maakt het Helmondse designbureau kans op de titel: ‘Beste groeier in de regio Zuid-Nederland en Zeeland.’ De winnaars van de High Growth Awards worden bekend gemaakt tijdens de feestelijke uitreiking op woensdag 19 november aanstaande in het Rabobank Duisenberg Auditorium in Utrecht.

Jeroen op ten Berg, directeur GBO: ‘Het is een eer om als voorbeeld voor ondernemend Nederland te worden voorgedragen door de vakjury van Port4Growth! GBO streeft naar het koppelen van design aan business. Niet alleen voor onze opdrachtgevers, maar ook voor ons designbureau. Deze nominatie laat zien dat we hiermee op de goede weg zijn.’

Oog voor kwaliteit
Port4Growth organiseert ieder jaar samen met haar partners Rabobank, Philips en Grant Thornton de competitie om de High Growth Awards voor Nederlandse bedrijven die buitengewone groeiprestaties leveren. Deelnemende bedrijven worden beoordeeld door een vakjury bestaande uit ervaren kennisexperts en succesvolle groeiondernemers. Bij de beoordeling van de bedrijven wordt niet alleen gekeken naar de kwantitatieve groei, maar voornamelijk naar de kwaliteit hiervan. Dit maakt deze competitie uniek in haar soort.

Media

Gallery

Deel op Social Media

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on google
Scroll naar top