Eshuis BV; BRC/IoP – gecertificeerd

Beschrijving

Eshuis BV heeft het BRC/IoP-certificaat niveau I gehaald. Dit is de hoogst haalbare norm voor de verpakking van voedingsmiddelen. De norm richt zich op eisen met betrekking tot voedselveiligheid.

De foodsector en de farmacie zijn belangrijke afzetmarkten voor Eshuis. Onze klanten in deze sector nemen geen enkel risico als het gaat om voedselveiligheid en kwaliteit.
Als producent/leverancier van foodverpakkingen en etiketten worden wij dan ook zeer regelmatig door onze klanten ge-audit. Voor ons zijn deze steeds terugkerende audits een extra stimulans om ons proces op elk moment volledig onder controle te hebben.

Eshuis vindt het belangrijk om in te spelen op de wensen van haar (retail)klanten. Die wensen zijn vertaald in de BRC Global Standard for Packaging and Packaging Materials. Deze norm is ontwikkeld in een samenwerkingsverband tussen het British Retail Consortium (BRC) en het Institute of Packaging (IoP). Met de BRC Global Standard for Packaging and Packaging Materials kunnen verpakkingsbedrijven aantonen dat hun processen voedselveilig zijn. Aspecten die belangrijk zijn voor de norm zijn een gevaren- en risicoanalyse per processtap, het bewaken van kritische punten in het productieproces, hygiëne van het personeel, het onderhoud en de staat van technische installaties, de product- en procesbeheersing en de inrichting, orde en netheid van de infrastructuur.

Eshuis is er nu volledig op ingericht en wij zijn enorm trots op dit resultaat!

Media

Gallery

Website

Downloads

Deel op Social Media

Scroll naar top