MEET THE TEAM | Rowdy van den nieuwenhuizen

Rowdy van den nieuwenhuizen

leeftijd

32 

woonplaats

Breda

Functie

Marketing Manager

Opleiding

Commerciële Economie (BSc) & Communicatie- en Informatiewetenschappen (MSc)

even voorstellen...

Wie ben ik op het werk?​

Als marketing manager binnen ons cluster Packaging & Print ben ik verantwoordelijk voor de strategie, communicatie, contentcreatie en uiteindelijke uitwerking van onze events; Sign & Print Expo, Sign & Print Festival, Packaging Innovations en Pentawards Live.

Hoe ziet een doorsnee werkdag eruit?

Ik ben nauw betrokken geweest bij de laatste editie van Packaging Innovations in 2018 en ben ik op dit moment de lijnen aan het uitzetten voor de experimentele leeromgeving op 18 & 19 november 2020 in Taets Amsterdam. Om dit juist te bewerkstelligen is informatie en kennis key, want je event moet inspelen op de huidige ‘painpoints’ binnen de markt. Het geeft mij elke keer weer enorm veel energie om dit samen met mijn contacten uit de branche op te pakken. Want het organiseren van een succesvolle beurs is heel iets anders dan beschikken over actuele kennis uit de markt. En een beurs is alleen succesvol als alles hierin perfect samenkomt.

Mijn favoriete verpakking

Naar mijn mening moet een verpakking het verhaal van een product vertellen. Iedereen speelt hier op zijn eigen manier op in. Maar een tof voorbeeld wat ik uit wilt lichten is het letterlijk toepassen van een verhaal op een verpakking, door middel va Augmented Reality (AR). Een tof voorbeeld van AR op een label ontving ik ongeveer een 1,5 geleden; 19 crimes wijn. De resultaten spreken voor zich: 

de thuisblijftips van rowdy...

Relax-tips voor de thuiswerkers

Lezen (boeken), luisteren (podcasts), bewegen (digitale sportlessen en wandelen), rust (tekenen) en kijken (netflix-series) zijn dingen waar ik me zoal mee bezig houd. Ik moet eerlijk bekennen dat ik me nog geen moment verveeld heb, dus iets doe ik goed. Hieronder wat tips, waarbij ik Netflix-series even apart uitlicht.

Mijn favorieten:

  •  Leestip: ‘De meeste mensen deugen’, van Rutger Bregman. Het boek sluit perfect aan op de huidige situatie die momenteel gaande is. Mensen zijn niet egoïstisch ingesteld, maar in tijden van crisis bereid om elkaar te helpen. Dit wordt onderbouwd met inzichten uit de psychologie, economie, biologie en archeologie.
  • Podcast-tip: Podcasts zijn de manier om op een relaxte manier interessante, spannende verhalen tot je te nemen. Beluister eens ‘de brand in het landhuis’ en ‘El Tarangu’, 2 totaal verschillende verhalen, beide met bizarre wendingen.
  • Sport-tip: Op YouTube zijn duizenden sportlessen te vinden. Of je nu op zoek bent naar ontspanning of hoge-intensiteit. Voor mij persoonlijk werken kickboks-lessen en HIIT-lessen enorm goed.

Netflix-series top 3
Persoonlijk houd ik enorm van waargebeurde verhalen die omgezet worden in een documentaire, serie of film. Betreft het een verhaal dat heet plaatsgevonden in Amerika en gekoppeld is aan het genre misdaad, actie of thriller, dan ben ik vaak al om. Mijn actuele top 3 bestaat op dit moment uit:

  1. Unabomber: oud Harvard-student die bombrieven stuurt naar universiteiten en airlines (vandaar de naam Una-bomber)
  2. La Casa de Papel: dit heeft geen uitleg nodig. Het recent-gepubliceerde seizoen 4 is weer ijzersterk
  3. Tiger King: bizar, bijzonder en vreemd. Je valt van de ene verbazing in de andere.. Een serie over Amerikanen die thuis exotische dieren opvoeden en hiermee hele dierentuinen opzetten
Scroll naar top