MEET THE TEAM | Denise tompson

Denise Tompson

leeftijd

25

woonplaats

Dordrecht

Functie

Account Manager

Opleiding

Vrijetijdsmanagement aan de NHTV

even voorstellen...

Wie ben ik op het werk?​

Sinds twee jaar ben ik accountmanager voor de titels Packaging Innovations, Sign & Print Expo en Sign & Print Festival. In 2018 ben ik in dienst gekomen en mocht ik direct meewerken tijdens Packaging Innovations in Jaarbeurs Utrecht. Geweldig om al die mooie verpakkingen te zien en om in de eerste weken van je dienstverband direct de mensen te kunnen spreken die een schakel vormen in het produceren van die verpakkingen. Na de editie in 2018 is mijn focus verschoven naar Sign & Print Expo die we in 2019 hebben georganiseerd. Met de kennis die ik heb opgedaan uit die industrie beheer ik als accountmanager van Packaging Innovations voornamelijk de accounts die zowel een connectie hebben met verpakkingen als met drukwerk. De uitdaging is om constant de markt in kaart te brengen en na te gaan welke naar welke bedrijven de bezoekers op zoek zijn. De juiste exposanten presenteren voor je bezoekers en de juiste bezoekers aantrekken voor je exposanten is daarbij altijd het doel!

Mijn favoriete verpakking

Mijn favoriete verpakking voor ‘dagelijks gebruik ‘ is toch wel de specials chocolade hagelslag van De Ruijter. Niet alleen om de inhoud, want jummie chocolade, maar ook om de verpakking die er om heen zit. De verpakkingen hebben een luxe uitstraling door het goudfolie wat er in wordt gebruikt, iedere smaak heeft een eigen lay-out en ze laten duidelijk op de voorzijde zien wat het percentage cacaobestanddelen is. Ik val er iedere keer weer voor in de supermarkt!

de thuisblijftips van Denise...

Relax-tips voor de thuiswerkers

Bewust de tijd nemen om te relaxen, en niet van werkstoel naar bankhangstoel te gaan, is voor mij erg belangrijk in deze tijd van veel thuis zijn. Iedere dag pak ik een momentje om lekker te gaan wandelen terwijl ik een podcast of muziek luister, te ontspannen en natuurlijk een aflevering van een serie te kijken.

Mijn favorieten:

  • Podcast-tip: vaak als ik een halfuur tot een uur ga wandelen zet ik een podcast aan. De waargebeurde crime verhalen zijn wel echt favoriet omdat ik me dan in een hele andere wereld waan. Aanraders zijn: De Blankeberge Tapes, de Kofferbakmoord en Kwaad Bloed.

  • Muziek-tip: naar de radio luisteren doe ik de laatste tijd niet vaak omdat het tegenwoordig in de praatprogramma’s maar over één onderwerp gaat en de muziek gedurende de dag veelal hetzelfde is. Spotify afspeellijsten zijn natuurlijk dé uitkomst. Als ik niet precies weet waar ik naar wil luisteren zet ik vaak een ‘Easy’ afspeellijst op. Deze lijsten van Spotify zelf zijn onderverdeeld in decennia, Easy 80s, Easy 90s, Easy 00s etc., voor ieder wat wils dus!

  • Ontspan-tip: verstand op nul en lekker puzzelen helpt mij ontspannen. Tegenwoordig heb ik een Sudoku app op mijn telefoon en ligt er een grote legpuzzel in de woonkamer waar ik iedere dag wat stukjes bij probeer te leggen

  • Series-tip: ik loop vaak achter met het volgen van series. Zo zenden ze het nieuwe seizoen (8) van Homeland uit op NPO en ben ik nog bezig met de laatste afleveringen van seizoen 6 op Netflix. Homeland is wel een van mijn favoriete series! Uiteraard heb ik ook het laatste seizoen van La Case de Papel gekeken. Daarnaast heb ik ook een aantal guilty pleasures zoals Temptation Island en Love Island, heerlijk om niet bij na te hoeven denken
Scroll naar top