GRATIS WEBINARS | Een Initiatief van Partner VIGC

Gratis webinars

De coronacrisis voert hedendaags de boventoon. De communicatie en interactie met collega’s wordt gemist. Dit heeft o.a. als gevolg dat kennis niet altijd wordt gedeeld. Ondanks dat de coronacrisis ongemeen hard toeslaat op onze individuele levens en zeker ook op de bedrijfsvoering van onze sectoren, ondersteunen wij, als strategisch partner, het initiatief vanuit VIGC om gerichte webinars te volgen rond één specifiek thema. Kennisoverdracht staat namelijk altijd centraal tijdens Packaging Innovations. Sluit de week goed af en sluit aan bij de webinars die gratis aangeboden worden door partner VIGC.

gratis-webinars

Bekijk hieronder het programma en schrijf je in voor een of meerdere webinars.

Vrijdag 17 april 2020 (11u-12u) – Lichtechtheid

Door Fons Put, Senior Innovation Consultant VIGC

 

 

Elk product verdient een doordachte, praktische en bijzondere bedrukte verpakking. Maar hoe lang behoudt drukwerk in een verpakking zijn kleur? Verpakkingen, banners en andere types drukwerk verliezen aan kleur zodra ze worden blootgesteld aan licht. Hoe snel dit gebeurt hangt af van de gebruikte inkten, toners, substraten en druktechniek. In deze eerste ‘Inpluggen op vrijdag’, legt Fons Put de principes van lichtechtheid uit en toont de handige VIGC-tools om de kleurprestaties van drukwerk te voorspellen.

Vrijdag 17 april 2020 (13u-14u) - Hoe houd ik mijn bedrijf overeind in de coronacrisis?​

Door Dharminder Bihari, CEO Bizzmodell

 

In deze webinar wordt kennis gedeeld over wat voor impact de lock-down en coronacrisis heeft op jouw business.
Er ontstaan twee fases voor u als ondernemer: 

  • Hoe houd ik mijn bedrijf operationeel gedurende de coronacrisis?
  • Hoe ziet mijn dienstverlening er na de coronacrisis uit?

In beide gevallen zul je moeten anticiperen en schakelen. Dat betekent dat je nieuwe management vraagstukken voor jouw bedrijf zult moeten oplossen. Dharminder toont aan de hand van een aantal praktische tips aan hoe je zelf aan de slag kunt met jouw bedrijf.

Deel dit bericht

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on print
Share on email
Scroll naar top