My EasyFairs

My Easyfairs is jouw persoonlijke bedrijfsprofiel op de beurswebsite waarop je voorafgaand aan de beurs al zichtbaar bent. Het is een onderdeel van jouw EasyGo pakket. Je kunt hier tevens alle documenten ter voorbereiding van jouw deelname vinden, waaronder het (digitale) standhoudershandboek. Ook kun je via My Easyfairs gemakkelijk bestellingen plaatsen ten behoeve van jouw stand.

Niet alleen voorafgaand, maar ook tijdens de beurs vormt jouw bedrijfsprofiel een belangrijke tool om gegevens uit te wisselen met de bezoeker. Lees hier meer over op onze EasyGo pagina.

TIP!

Hoe uitgebreider jij jouw online profiel in My Easyfairs invult, hoe meer interessante informatie er met jouw potentiële klant gedeeld wordt voorafgaand het event. Zo bereik je al voor de daadwerkelijke deelname aan Packaging Innovations 2022 een interessante doelgroep.

voorafgaand aan packaging innovations 2022

Als deelnemer ontvang je van ons een e-mailbevestiging van jouw inschrijving voor de beurs, met hierin alle informatie om optimaal gebruik te kunnen maken van My Easyfairs

  1. Bezoekers van de website kunnen via de deelnemerslijst in één oogopslag kennis maken met jouw bedrijf.
  2. Zij klikken op jouw bedrijfsnaam en vinden zo je bedrijfsgegevens, producten en nieuws.

Deze informatie en gegevens beheer je zelf via My Easyfairs. Informatie die je plaatst over jouw laatste innovaties en producten, kunnen bezoekers voorafgaand en achteraf teruglezen op de website. Het is dan ook aan jou hoeveel informatie je deelt met bezoekers van de website.

HANDLEIDINGEN MY EASYFAIRS

Wanneer je inlogt in My Easyfairs komt er een tijdlijn tevoorschijn. Wanneer je al deze stappen doorloopt en jouw profiel volledig vult, haal jij het meeste rendement uit jouw deelname. Via de onderstaande button tref je de handleidingen voor het gebruik van My Easyfairs.

Scroll naar top