MARKETINGMATERIALEN
Packaging innovations

In My Easyfairs vind je diverse marketingmaterialen. Je vindt er het beurslogo en enkele banners. Gebruik het logo en de banner in verschillende marketinguitingen die je gepland hebt staan in aanloop naar jouw beursdeelname (zowel in print als digitaal). Bijvoorbeeld in je e-mail handtekening. Zo kun je jouw deelname via verschillende kanalen kenbaar maken en zorgen voor optimale exposure richting jouw eigen netwerk.

EXTRA EXPOSURE MOGELIJKHEDEN

Benieuwd naar de extra exposure mogelijkheden tijdens 

Packaging Innovations 2022?

promotiepakket & uitnodigingscode

Naast de digitale promotiemiddelen ontvang je per post een pakket met daarin uitnodigingen waarmee je jouw relaties nogmaals kunt attenderen op jouw deelname en hen ook kunt uitnodigen voor een bezoek aan de beurs.


Bezoekers uitnodigen vanuit jouw naam? Iedere exposant krijgt een gepersonaliseerde uitnodigingscode om (potentiële) klanten uit te nodigen. De code kun je aanvragen via Rowdy.vandenNieuwenhuizen@easyfairs.com.

Een tip vanuit Easyfairs

Je kunt de link naar de registratieportal ook direct plaatsen achter jouw e-mailhandtekening of banners op jouw website zodat je het nog eenvoudiger maakt voor potentiële bezoekers om een ticket aan te vragen.

 

De map met promotiemateriaal wordt later verder aangevuld met meer banners die je kunt gebruiken op jouw website, in jouw e-mailhandtekening of in jouw digitale nieuwsbrieven. In jouw online uitingen kun je verwijzen naar de website of de registratieportal. Naast de digitale promotiemiddelen ontvang je eind januari een promotiepakket per post met daarin de uitnodigingen waarmee je jouw relaties nogmaals kunt attenderen op jouw deelname of uit kunt nodigen voor een bezoek aan de beurs.

Of neem deel aan de unieke uitnodigingsservice

Daarnaast kun je deelnemen aan onze gratis uitnodigingsservice waarmee we het uitnodigen van jouw relaties volledig voor je uit handen nemen!

 

Meer informatie over deze unieke service vind je hier.

Scroll naar top