Waarom deelnemen?

Waarom deelnemen aan Packaging Innovations?

Op 18 en 19 november 2020 keert het meest innovatieve verpakkingsevent van de Benelux terug naar Taets in Amsterdam. Inspireer marketeers, brand owners, designers, verpakkingsmanagers en –inkopers van (inter)nationale topmerken tot aan het MKB segment tijdens Packaging Innovations. Het event vormt de ideale gelegenheid om jouw spraakmakende designs, technieken en innovatieve verpakkingsoplossingen tastbaar te maken. Laat de bezoeker jouw product beleven tijdens Packaging Innovations 2020.

CREATIVITEIT LEIDT TOT INNOVATIEVE OPLOSSINGEN

Een van de doelen van Packaging Innovations is het presenteren en stimuleren van nieuwe creatieve verpakkingsoplossingen. Creativiteit die uiteindelijk leidt tot baanbrekende innovaties, designs en technieken in verpakkingsproducten. Voel jij je aangesproken? Dan mag jij niet ontbreken als exposant tijdens Packaging Innovations 2020.

Welcome to our Lab - 4 unieke area's

Een laboratorium levert innovatieve oplossingen die de wereld ten goede komen. De focus ligt tijdens Packaging Innovations 2020 op duurzaamheidsissues, onderscheidend vermogen op het gebied van design, materiaalgebruik en de noodzaak van verpakken. Hoe staan deze begrippen in relatie tot het veranderende retaillandschap? ‘Welcome to our lab’. Val op bij de bezoekers en speel met jouw stand in op het thema van 2020. Hoe laat jij lab elementen terugkomen in jouw stand? Neem bij vragen contact met ons op. Wij denken graag met je mee.

Overtuig (potentiële) klanten

Krijg de kans om met topmerken in contact te komen die je nog nooit eerder hebt kunnen spreken

Ontmoet het juiste publiek

Er worden alleen geselecteerde bezoekers uitgenodigd

Relaties versterken en uitbreiden

Verschillende netwerkmogelijkheden om bestaande relaties te verstevigen en nieuwe contacten op te doen

Aftermovie Packaging Innovations 2018

Packaging Innovations stond in 2018 naast Empack. Mede dankzij een overloop van bezoekers ontvingen wij in 2018 Packaging Innovations 3.342 geselecteerde brand owners, marketeers, designers en verpakkingsmanagers en -inkopers. Dit resulteerde in een stijging van 60% ten opzichte van de vorige editie in 2016. Desondanks hebben evaluaties met exposanten, bezoekers en partners ons doen bevestigen dat Packaging Innovations thuishoort in Taets Amsterdam. Heb jij interesse om deel te nemen aan Packaging Innovations 2020?

bezoekers aan het woord

GREEP UIT ONZE BEZOEKERS VAN 2018

Scroll naar top