back to business: the power of live

Beurzen zijn een krachtig hulpmiddel voor organisaties om de naamsbekendheid te vergroten, nieuwe klanten aan te trekken en bestaande relaties te versterken. De exclusieve, face-to-face ontmoeting die Packaging Innovations faciliteert, zorgt voor het ‘menselijke element’, waarbij bezoekers in een dialoog met exposanten tot innovatieve verpakkingsoplossingen komen. Op 17 & 18 november 2021 vindt daarom een niet te missen creatieve, interactieve en veilige editie van Packaging Innovations plaats in Taets Art & Event Park in Amsterdam (Zaandam).

waarom deelname jouw business juist nu een boost geeft

  1. De industrie heeft weer behoefte om op een veilige manier in contact te komen met leveranciers
  2. Grote ontwikkelingen hebben een tijd stil gestaan, maar de vraag naar innovatieve verpakkingsoplossingen is er nog steeds
  3. E-commerce is booming en dat is in de afgelopen periode alleen maar versterkt
  4. De vraag naar (duurzame) take-away (on-the-go) verpakkingen groeit explosief
  5. Deelname aan Packaging Innovations vult je leadportefeuille aan, het vergroot je naamsbekendheid en versterkt je relatie met bestaande klanten

TEASER

Brand owners, marketeers, designers, verpakkingsmanagers- en inkopers vinden op hun weg terug naar de creatieve broedplaats van Nederland. Als organisatie bereiden wij ons voor op een succesvolle editie met de inachtneming van de nieuwe 1,5 metersamenleving.

alleen samen brengen we de economie weer op gang

Inspireer marketeers, brand owners, designers, verpakkingsmanagers en –inkopers van (inter)nationale topmerken tot aan het MKB segment. Het event vormt de ideale gelegenheid om jouw spraakmakende designs, technieken en innovatieve verpakkingsoplossingen juist in deze tijd tastbaar te maken. Laat de bezoeker jouw verpakkingsoplossing beleven tijdens Packaging Innovations 2021. Hoe wij dit voor jullie faciliteren?

  • Op een veilige manier exposanten en bezoekers samenbrengen
  • We zorgen voor de opbouw van de stand, inrichting en zelfs hapjes en drankjes
  • Het is dé gelegenheid om dit jaar online en face to face zichtbaar te zijn
  • Alleen geselecteerde brand owners, marketeers, designers, verpakkings- managers en inkopers worden uitgenodigd
  • We maken gebruik van een groot (inter-)nationaal netwerk van verpakkingsexperts

Welcome to our Lab - 3 unieke labs

Een laboratorium levert innovatieve oplossingen die de wereld ten goede komen. De focus ligt tijdens Packaging Innovations 2021 op duurzaamheidsissues, onderscheidend vermogen op het gebied van design, materiaalgebruik en de noodzaak van verpakken. Hoe staan deze begrippen in relatie tot het veranderende retaillandschap? ‘Welcome to our lab’. Val op bij de bezoekers en speel met jouw stand in op het thema van 2021. Hoe laat jij lab elementen terugkomen in jouw stand? Neem bij vragen contact met ons op. Wij denken graag met je mee.

PACKAGING INNOVATIONS CORONA-PROOF

Ons doel: het samenbrengen van de verpakkingsindustrie onder veilige omstandigheden, waarbij iedereen zich ook veilig voelt! Uiteraard nemen we gepaste maatregelen die de veiligheid van jou als exposant, de bezoeker en ook het personeel waarborgen.

 

Benieuwd naar onze voorbereidingen? Lees hier welke maatregelen wij verwachten te nemen.

Overtuig (potentiële) klanten

Krijg de kans om met topmerken in contact te komen die je nog nooit eerder hebt kunnen spreken

Ontmoet het juiste publiek

Er worden alleen geselecteerde bezoekers uitgenodigd

Relaties versterken en uitbreiden

Verschillende netwerkmogelijkheden om bestaande relaties te verstevigen en nieuwe contacten op te doen

Aftermovie Packaging Innovations 2018

Packaging Innovations stond in 2018 naast Empack. Mede dankzij een overloop van bezoekers ontvingen wij in 2018 Packaging Innovations 3.342 geselecteerde brand owners, marketeers, designers en verpakkingsmanagers en -inkopers. Dit resulteerde in een stijging van 60% ten opzichte van de vorige editie in 2016. Desondanks hebben evaluaties met exposanten, bezoekers en partners ons doen bevestigen dat Packaging Innovations thuishoort in Taets Amsterdam. Heb jij interesse om deel te nemen aan Packaging Innovations 2021?

bezoekers aan het woord

GREEP UIT ONZE BEZOEKERS VAN 2018

Scroll naar top