Wij maken jouw deelname “Easy”

'EASY' DEELNAME packaging innovations

We maken het ‘easy’ om een stand te boeken, maar ook om tijdens Packaging Innovations producten
en diensten in de spotlights te zetten. Kom in contact met marketeers, brand owners, designers, verpakkingsmanagers en –inkopers van topmerken tot aan het MKB-segment. Als exposant van Packaging Innovations hoef jij je alleen maar druk te maken om het realiseren van jouw doelen. Dit doe je op jouw eigen manier. De rest? Daar zorgen wij voor! Bekijk je persoonlijke pagina, My Easyfairs, en bereid je optimaal voor op jouw beursdeelname.

Foto: blackbox & serre Taets Amsterdam

Alle services-onderdelen op een rij

  • De beursorganisatie en het Event Services team staan altijd tot jouw beschikking en helpen je graag tijdens de opbouw, het event en de afbouw.
  • Om de waarde van Packaging Innovations te waarborgen maken wij gebruik van exclusieve houten standbouw. Wil je hier meer informatie over ontvangen? Neem dan contact met ons op.
  • Tijdens jouw deelname kun je samen met jouw relaties gratis gebruikmaken van de exclusieve catering op de terrassen op de beursvloer.
  • Voldoende gratis parkeergelegenheid op locatie.
  • Voorafgaand aan jouw deelname biedt de organisatie van Packaging Innovations jou verschillende marketing middelen om jouw beursdeelname te promoten.
  • Gratis Uitnodigingsservice: 65% van de bezoekers komt binnen via de Uitnodigingsservice van Easyfairs. Alle tijd en (opmaak- en drukwerk) kosten die je normaal kwijt zou zijn voor zo’n uitnodigingskaart, bespaar je nu! In de postuitnodiging wordt jouw bedrijfsnaam vermeld. Zo is voor jouw klant duidelijk dat jij hem/haar persoonlijk uitnodigt. Relaties die ook in onze e-maildatabase voorkomen, krijgen geen poststuk, maar een e-mail met een unieke registratiecode. Ook in deze e-mail komt jouw bedrijfsnaam prominent in beeld. Daarnaast kan je achteraf nagaan hoe veel registraties er via je code zijn binnengekomen.

Wat kan jij verwachten van de service die Easyfairs jou als exposant biedt?

  • Easyfairs is als eventlocatie gastheer voor de bezoekers van Packaging Innovatoins. Als exposant wil je zaken doen, mensen ontmoeten en relaties onderhouden tijdens jouw beursdeelname. Daarom nemen wij, de organisatie van Packaging Innovations, zoveel mogelijk voor je uit handen zodat de focus ligt op jouw doelstellingen.
  • Easyfairs verstaat het vak van faciliteren en ontzorgen. Niet alleen door het aanbieden van een professionele evenementenlocatie, maar ook door je te ondersteunen om een goede gastheer of gastvrouw te zijn.
  • Je maakt kennis met het Event Services team in aanloop naar jouw deelname. Zij delen graag de kennis om de ROI van jouw deelname te verhogen. Er worden diverse diensten en producten aangeboden om jouw stand nog beter aan te laten sluiten op jouw wensen. De teamleden van Event Services helpen je voor én tijdens de beurs.
Scroll naar top