Speel jij in op het thema van 2021 - 'Welcome to our lab'?

Een laboratorium levert innovatieve oplossingen die de wereld ten goede komen. De focus tijdens Packaging Innovations 2021 ligt op duurzaamheidsissues, onderscheidend vermogen op het gebied van design, materiaalgebruik en de noodzaak van verpakken. Hoe staan deze begrippen in relatie tot het veranderende retaillandschap? ‘Welcome to our lab’

val op bij bezoekers...

En speel met jouw stand in op het thema van 2021. Hoe laat jij lab elementen terugkomen in jouw stand? Wij denken graag met je mee. Neem contact ons op als je hierover wilt brainstormen.

PACKAGING INNOVATIONS CORONA-PROOF

Een nieuwe samenleving, het nieuwe normaal. De wereld kent na corona nieuwe behoeftes die voortkomen uit nieuwe ontwikkelingen. De behoefte naar fysieke ontmoetingen neemt toe en tegelijkertijd wordt de verpakkingsindustrie uitgedaagd om op creatieve wijze om te gaan met de veranderende behoeftes. Packaging Innovations faciliteert deze behoeftes en wordt zodanig vormgegeven dat niet iedereen veilig is, maar zich ook veilig voelt. Bekijk onze actuele pagina hoe wij Packaging Innovations corona-proof gaan maken.

My EasyFairs

Na jouw inschrijving als exposant van Packaging Innovations 2021 ontvang je jouw inloggegevens voor My Easyfairs. Hier kun je extra bestellingen plaatsen, zoals bijvoorbeeld elektriciteit of meubels. Ook zie je in My Easyfairs jouw standnummer en heb je de mogelijkheid om informatie voor jouw bedrijfspagina aan te leveren.

Scroll naar top