NEEM DEEL AAN DE INNOVATION AWARD 2020

Betreft jouw verpakking een innovatie of uniek design? Zend jouw verpakking in om kans te maken op een plekje in de Innovation Gallery.

Online en op de showvloer van Packaging Innovations zijn “the latest and greatest” designs en innovaties van onze exposanten terug te vinden in de Innovation Gallery. Vanaf heden kan jij  een innovatie of design inzenden om kans te maken op de Packaging Innovations Award 2020. Deadline voor het aanleveren van de online innovatie om kans te maken op een plekje in de onsite gallery is 10 november.

 

Stamt jouw verpakkingsinnovatie uit 2018, 2019, 2020 of wil jij alvast met een innovatie komen die in 2021 op de markt komt? Zet jouw innovatie in the spotlight in onze Innovation Gallery! Genomineerden worden tijdens het event onderworpen aan de mening van brand owners, designers en verpakkingsmanagers. 

HOE WERKT HET? EN WAT ZIJN DE VOORWAARDEN?

Let op: bij inschrijving geef jij direct jouw definitieve tekst door welke gepresenteerd wordt bij de innovatie online en onsite (max 250 woorden). Tevens ga je akkoord met een bedrag van € 150,- die in rekening wordt gebracht indien jouw innovatie een plek krijgt op de beursvloer.

exposanten innovaties uitgelicht

Alle deelnemende verpakkingsinnovaties zijn terug te vinden in de zogenaamde ‘Innovation Gallery’. Bezoekers van Packaging Innovations kunnen hier d.m.v. hun badge ieder eenmalig op hun favoriete innovatie stemmen.

 

De online gallery wordt binnenkort opengezet.

innovatie ook in MYEASYFAIRS UPLOADEN

Vergeet jouw inzending ook niet in MyEasyfairs te uploaden. Alleen op die manier wordt jouw innovatie ook getoond onder deze pagina die via MyEasyfairs wordt aangevuld. Echter dienen wij meer informatie in te winnen alvorens wij en de vakjury de prijs goed kan keuren

Hoe wordt er gestemd?

  • Bij elke innovatie is een poken reader te vinden die de stem van een bezoeker kan registreren.
  • Alleen bezoekers van Packaging Innovations kunnen 1 stem uitbrengen door hun Smart Badge tegen de reader van de innovatie te houden. Exposanten zijn uitgesloten.
  • De eerste stem is geldig.
  • Stemmen kan op 18 & 19 november 2020. Op 19 november 2020 worden om 15:00 uur de stemmen geteld. De uitreiking volgt dan om 17:30 uur.
Scroll naar top