Exposant in the spotlight : Athena Graphics

Athena Graphics realiseert groei in crisistijd

Athena Graphics verzorgt prepress voor alle verpakkingen vanuit vestigingen in België, Frankrijk en Nederland. In 2019 was Athena aanwezig als exposant tijdens Pentawards Live en op 18 & 19 november 2020 maken debuteren zij op Packaging Innovations. Maar in deze hectische tijden hechten zij enorm veel waarde aan het welzijn van haar medewerkers. Zo zetten 60 medewerkers zich vanuit thuis 100% in om de klanten van dienst te zijn en draait de productie verder nog op volle toeren. Dit heeft ertoe geleid dat Athena Graphics tot op heden nog steeds een groei heeft van 11% t.o.v. vorig jaar. Klanten weten de weg naar het communicatieplatform nog beter te vinden dan van tevoren. De groei zorgt er zelfs voor dat er nieuwe vacatures worden uitgezet.

Videoboodschap voor klanten en medewerkers

Ignace Cosaert, CEO van Athena Graphics, nam een tijdje terug een videoboodschap op om zowel klanten als medewerkers een hart onder de riem te steken. De boodschap? “Samen gaan we de strijd aan. Ik wil onze medewerkers bedanken voor de flexibiliteit en solidariteit naar ons bedrijf toe. Hoe kunnen wij jullie als klant ontzorgen in deze tijd? Laat het ons weten”, aldus Ignace Cosaert.

Vriend van de show

Athena Graphics is al een aantal edities aanwezig tijdens Packaging Innovations. Ook in 2020 zullen zij er weer bij zijn. “Packaging Innovations is één van de beste beurzen voor onze doelgroep. De kwaliteit van de bezoekers is steeds bijzonder hoog. We kunnen telkens heel wat nieuwe contacten leggen met potentiële klanten. Van de locatie tot de organisatie, alles straalt professionaliteit en passie uit”, aldus Isabelle De Graeuwe, Marketing Manager bij Athena Graphics.

Duurzaamheid de trend van 2020

Isabelle vindt het enorm positief dat duurzaamheid een van de 4 hoofdthema’s is bij Packaging Innovations. “In onze ogen is dit de trend van 2020. Er is een steeds groter besef dat we duurzaam moeten ondernemen en consumeren”, aldus Isabelle.

 

Athena Graphics speelt hier tijdens Packaging Innovations op in middels het ’Smart Flexo’ concept. ‘Smart Flexo’ is een award-winning technologie die ervoor zorgt dat er minder platen en inkt nodig zijn gedurende het drukproces. “Door deze technologie kunnen 2 à 3 drukvormen geëlimineerd worden wat leidt tot gereduceerde insteltijden, minder materiaalverbruik en minder reinigen. De specifieke Pantonekleuren worden omgezet in quadri en drukken meteen stabiel uit. Het reduceert daarnaast ook nog onnodig transport, omdat kleurechte proeven direct bij de klant worden gedrukt. Kortom, wij kijken uit om dit onder de aandacht te morgen brengen tijdens Packaging Innovations”, sluit Isabelle af.

Deel dit bericht

Scroll naar top