exposant in de spotlight: eshuis

Eshuis, trouwe partner van Packaging Innovations, heeft op dit moment meerdere acties lopen om in te spelen op de huidige situatie in Nederland. Wij spraken Marije Hulzebosch, Marketing Manager van Eshuis: “Bij ons neemt de vraag enorm toe. Met onze productie leveren wij voornamelijk aan food en healthcare branche, waardoor wij in deze hectische tijd ons best doen om aan deze vraag te kunnen voldoen.”

De toenemende vraag zorgt ervoor dat Eshuis in deze tijd de werknemers harder nodig heeft dan ooit tevoren. “Wij doen er op dit moment uiteraard alles aan om de gezondheid van onze medewerkers te waarborgen, waarbij de productie gewoon doorgang kan vinden. Onze diensten worden opgesplitst en waar mogelijk gaan we flexibeler om met de werktijden van de medewerkers zodat zij op belangrijke momenten tijd kunnen besteden aan de kinderen en familie.”

 

Verwenpakket voor werknemers
Onder het motto “samen sterk tegen corona” steken wij onze eigen medewerkers een hart onder de riem door per bakfiets ‘verwenpakketten’ te bezorgen bij hen thuis. “Het fijne hierbij is dat we ook de lokale ondernemers zo nog een steuntje in de rug kunnen geven”, aldus Marije.

 

Horeca

De horeca lijdt enorm onder de huidige maatregelen, dat is bekend. Eshuis geeft daarom diverse tips & adviezen aan klanten om de online verkoop van de producten te stimuleren. Hoe verkoop je bier of andere streekproducten tijdens deze periode? Lees het in de blog die zij hebben gepubliceerd.

 

Verpakkingsinnovaties
Verpakkingsinnovaties zijn hierbij voor Eshuis enorm belangrijk. Marije geeft aan dat men bij Eshuis altijd op zoek is naar een manier om de merkbeleving te versterken. “Hierbij komen vaak design- technische oplossingen om de hoek kijken. Neem bijvoorbeeld ons innovatieve concept van de Coca-Cola Bow; een unieke verpakking in alle opzichten. Een verpakking die eerder enkel handmatig gemaakt kon worden en nu, dankzij ons technische team, volledig machinaal geproduceerd kan worden.

 

Packaging Innovations 2020
Eshuis is al edities lang aanwezig op Packaging Innovations en kijkt ook dit jaar weer uit naar een nieuwe deelname. Maar wat wil Eshuis er exact uithalen? Marije maakt het met één zin duidelijk: “wij willen designers en brand-owners inspireren met alle mogelijkheden die wij bieden op het gebied van sleeves, etiketten en verpakkingen”. Het doel is om met je verpakking interactie te creëren met je doelgroep. “Het gaat soms veel verder dan enkel een mooi plaatje en informatie verstrekken. En dat laten we graag zien tijdens Packaging Innovations”, sluit Marije af.

Deel dit bericht

Scroll naar top