Expo Haarlemmermeer wordt Expo Greater Amsterdam

Evenementenlocatie Expo Haarlemmermeer vlakbij Amsterdam en Schiphol heet nu Expo Greater Amsterdam. Deze naamsverandering is het startschot voor de locatie om zijn pijlen meer te gaan richten op het buitenland. “We liggen middenin de Randstad en praktisch naast Schiphol. In onze omgeving zijn 8000 hotelbedden te boeken voor internationale gasten, daarvan liggen 5000 hotelbedden aan een directe busbaanverbinding. Nu ons conferentiegedeelte compleet is vernieuwd en we weer volop mogen reizen, hopen we nog meer internationale congressen en andere events te trekken”, legt Barbara Loosveld van Expo Greater Amsterdam uit. 

 

Expo Greater Amsterdam, die al sinds 2002 bestaat en in het gebouw van de Floriade van dat jaar zit, is al jaren een gevestigde naam voor grote publieksevents. Eind vorig jaar werd het gebied achter de hoofdingang helemaal verbouwd en gerestyled en is nu een compact congresgedeelte geworden met een ruime Foyer, een Auditorium en vijf subruimten. Hier kun je terecht voor congressen en andere soorten events tot zo’n 400 personen, met natuurlijk de mogelijkheid om uit te breiden naar de vier enorme hallen erachter van 22.000 vierkante meter. Sindsdien is de Expo nog interessanter geworden voor de zakelijke markt. Barbara: “Maar weinig mensen weten dat wij, na de RAI, de grootste evenementenlocatie in Amsterdam en omgeving zijn. Er ligt nog heel veel potentie. Zeker internationaal gezien.”

 

Bron: https://www.greatervenues.com/nieuws/expo-haarlemmermeer-wordt-expo-greater-amsterdam-we-willen-onszelf-ook-internationaal-op-de-kaart-zetten/

Deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on print
Share on email
Scroll naar top