Vrijdag Premium Printing

Over ons

Vrijdag Premium Printing, opgericht in 1905, biedt u één stop, volledig geïntegreerde drukwerk service voor de B2B-industrie.

Onze kracht is dat we naast offset en diepdruk ook een breed scala aan speciale en unieke afwerktechnieken kunnen toepassen. Dankzij onze medewerkers en hun jarenlange kennis en ervaring kunnen wij u begeleiden en adviseren bij het ontwerp- en printproces. Wij creëren opvallende labels en verpakkingen die de look en feel van uw merk benadrukken.

Daarnaast hebben we assemblagelijnen om 3D-kartonnen verpakkingen te maken, zoals geschenkdozen, vouwkartonnen dozen en klepdozen. We werken voor klanten in verschillende sectoren, zoals Gezondheid en Cosmetica, Sterke Dranken & Bier, Retail, Cosmetica, Tabak, Chocolade en Reclame & Design Bureaus.

Van technische- en ontwerp ondersteuning tot hoogwaardige productie, Vrijdag Premium Printing geeft uw product de professionele en deskundige aandacht die het verdient. We delen graag onze kennis en knowhow om u te helpen uw doelen te bereiken. Neem contact met ons op voor meer informatie en kijk wat we voor u kunnen doen.

Gemarkeerd product

Products

Vacatures

Neem contact met ons op

Scroll naar top