Naber Plastics

Over ons

Zoekt u een spuitgietspecialist die u kan helpen bij de ontwikkeling en productie van een nieuw kunststofproduct of heeft u een bestaand concept welke u wilt laten produceren? Wij helpen u graag.

Als familiebedrijf met 32 jaar aan spuitgietervaring onderscheiden wij ons door vakkennis te combineren met de ontwikkeling van nieuwe producten. Onze expertise is het produceren van grote aantallen. Graag vertalen wij uw wensen naar een efficiënt en duurzaam product. Denk hierbij aan een kunststof besparend design, snelle cyclustijden, het inzetten van recycle- of biomateriaal en de recyclebaarheid aan het einde van de levenscyclus van uw product.

Gemarkeerd product

Vacatures

Technische dienst Medewerker Spuitgieter

Ben jij een spuitgieter met kennis van industriële automatiseringen? Dan ben jij dé spuitgieter die wij bij Naber Plastics BV in Waalwijk zoeken! Kom jij ons team versterken?

Als technische alleskunner ga jij aan de slag als troubleshooter binnen onze technische dienst. Je bent de vraagbaak voor je collega’s en verantwoordelijk voor het inbouwen en afstellen van nieuwe productieprocessen en automatiseringen. Pas na jouw goedkeuring draag je het proces over aan de operator spuitgieter.

Onze spuitgietafdeling produceert 24 uur per dag en 7 dagen in de week. De technische dienst werkt in de dagdienst van 08:00 – 16:45 uur en zorgen er samen voor dat het machinepark zo optimaal mogelijk overgedragen wordt aan de operator (3-ploegen). Als technisch medewerker kom je terecht in een hechte club collega’s die gezamenlijk een grote verantwoordelijkheid dragen voor de continuïteit van ons bedrijf. Daarnaast vallen de volgende activiteiten onder jouw verantwoordelijkheid:

Lees verder »

Operator Spuitgieter

Ben jij graag verantwoordelijk voor het volledige productiepark van Naber Plastics BV en gaat jouw hart sneller kloppen van techniek? Dan ben jij dé operator spuitgieter die wij bij ons bedrijf in Waalwijk zoeken! Kom jij ons team versterken?

Als procesoperator ben je verantwoordelijk voor het volledige productiepark. Door middel van een centraal besturingssysteem, dat je vanaf een iPad kan inlezen, controleer en beheer jij alle machines. Realtime krijg jij te zien welke machines jouw aandacht en expertise nodig hebben. Je bent verantwoordelijk voor de veiligheid van de productiemedewerker en zorgt voor een optimale output en kwaliteit van de producten.

Lees verder »

Neem contact met ons op

Scroll naar top