Moeskops Grafisch B.V.

Over ons

Wij ontwikkelen en produceren hoogwaardige, innovatieve presentatiemiddelen vanuit karton. Dit doen we volledig op maat.

Al 45 jaar pionieren we en zo maken we gebruik van de nieuwste machines en technieken. We hebben zelfs een revolutionaire verpakkingsmachine mee ontwikkeld. Onze moderne productielocatie in Nederland van ruim 10.000 vierkante meter is uiterst duurzaam en CO2-neutraal. We werken hier met een enthousiast team van vakmannen en –vrouwen. Door ons vakmanschap mag kwaliteit, innovativiteit en creativiteit van ons verwacht worden.

Met de Cantobox® hebben we een uniek verpakkingsconcept in handen. Dankzij onze revolutionaire productietechniek wordt een Cantobox® voorzien van 90 graden strakke hoeken voor een onderscheidende luxe, strakke en elegante uitstraling. Het geeft tevens de unieke mogelijkheid om 1 of meerdere zijdes open te laten vallen wanneer de klant het product uitpakt. Een unieke klantbeleving die de kans op social sharing vergroot. En dat volledig op maat gemaakt. Breng een bezoek aan onze stand en laat je verrassen door de mogelijkheden van Moeskops en de Cantobox®.

Gemarkeerd product

Products

Vacatures

Neem contact met ons op

Scroll naar top