FLEX/design

Over ons

FLEX/design is een creatief bureau opgericht in 1988. We werken samen met onze klanten aan de vertaling van hun doelstellingen in producten en diensten die economisch, sociaal en milieutechnisch relevant zijn. Niet alleen voor het merk of de consument, maar voor ons allemaal.

De komst van het internet heeft de manier waarop wij omgaan met objecten op zijn kop gezet. Gebruikers verlangen producten en diensten waar de fysieke en digitale ervaring naadloos op elkaar aansluiten. Voor onze ontwerpoplossingen betekent het dat we steeds op zoek zijn naar de links tussen trends en ideeën, mens en machine, potentieel en realiteit.

We helpen onze klanten de mogelijkheden die deze nieuwe tijd biedt te benutten. Door de inzichten uit consumentenonderzoek, technische innovatie en de commerciële expertise van onze opdrachtgevers te combineren, creëren wij innovaties die mensen, technologie en business met elkaar verbinden.

Wij werken graag samen met bedrijven die vooruit willen en hetzelfde uitgangspunt delen. Gevestigde orde of jonge start-up maakt dan niet uit. Met o.a. InBev, AkzoNobel ,Unilever, Ultimaker, Tefal, Philips, Hortilux, Otolift, Lely, HERO, PostNL, LEGO, TomTom, Bugaboo, Porceleyne Fles en Albert Heijn werken we aan prachtige concepten voor de toekomst.

FLEX/design – Connecting the dots between people, technology and business.

Gemarkeerd product

Products

Vacatures

Neem contact met ons op

Scroll naar top