FLEX/design

Over ons

FLEX/design is een creatief bureau opgericht in 1988. Wij creëren ‘big ideas’, die u kunnen helpen om de huidige marktuitdagingen om te zetten naar waardevolle kansen voor uw bedrijf.

Wij zijn creatievelingen, die van nature ‘omdenken’. We kijken simpelweg net even anders naar de wereld, waardoor verrassende nieuwe ideeën ontstaan. Wel staan we met beide benen op de grond en vertalen onze ‘big ideas’ naar realiteit. Onze design thinking aanpak is pragmatisch en kenmerkt zich door efficiënte, creatieve sessies met onze klanten en maken van prototypes tijdens het ontwerpproces.

Wij werken graag samen met ambitieuze bedrijven, van startups tot multinationals. Een nauwe samenwerking met onze klanten voedt onze verbeeldingskracht. Samen realiseren we consumentenproducten, verpakkingsoplossingen, geavanceerde producten en ervaringen. Met o.a. Mimic, A-dam Underwear, AB InBev, , AkzoNobel, Unilever, Danone, Dopper, Henkel, Mijn Melk, Otolift, Lely, HERO, PostNL en Schiphol werken we nauw samen aan prachtige nieuwe concepten voor de toekomst. Ontmoet ons op de beurs. We helpen u graag uw concurrentie een stap voor te blijven.

Gemarkeerd product

Products

Vacatures

Neem contact met ons op

Scroll naar top