De Schutter’ Neroc

Over ons

De Schutter’ Neroc (DS-N) ondersteunt brand owners en private labels om hun producten sneller op de markt te brengen en hun merkervaring te perfectioneren. Dit vanaf een conceptuele fase tot en met een productlancering.

DS-N ondersteunt internationale en lokale brand owners met creatief ontwerp, artwork & prepress services en colour management; op deze manier kunnen brandowners hun branding versterken en hun merkenportefeuille verder automatiseren.

Daarnaast levert DS-N technologie om grafische processen te stroomlijnen en automatische contentgeneratie mogelijk te maken. Dit omvat workflow automatisering, online validatie en asset-centralisatie.

Projecten worden beheerd in een gecentraliseerd platform om de opleveringstermijnen te optimaliseren, flexibiliteit op te vangen en transparantie te verhogen.

Als gevestigd verpakkings- en marketingcommunicatiebureau met 75 jaar ervaring, onderhoudt DS-N een breed portfolio binnen Food & Beverage, verzorgings- en hygiëne producten, Homecare, met een specialisatie in Snoepgoed, Snacks, dierenvoeding en medicijnen, in 195 landen wereldwijd.

Gemarkeerd product

Vacatures

Neem contact met ons op

Scroll naar top