De Budelse bv

Over ons

“Samen oplossingen bedenken en kansen creëren”

Met gecertificeerde kartonnen farmaceutische verpakkingen, bijsluiters, voedselveilig vouwkarton en kartonnage voor non-foodartikelen.

GMP voor Healthcare
Elke afzonderlijke verpakking voldoet waar die aan moet voldoen. Gegarandeerd. Dankzij de consistente kwaliteitswaarborg met GMP voor healthcare.

Kleine oplages
Met gerichte oplossingen grote volumes efficiënt opsplitsen in kleinere, passende oplages. Om voorraden te beperken en verspilling tegen te gaan.

Just in Time
Lagere voorraden, online voorraadbeheer, korte communicatielijnen en een snelle levering om just in time datgeen te ontvangen wat je nodig hebt.

MAAK KENNIS MET DE BUDELSE

Wat in 1950 begon als Boek- en handelsdrukkerij BENELUX, een kleinschalige drukkerij van onder andere twee lokale weekbladen, is nu een toonaangevende verpakkingen- en printspecialist in en ver buiten Nederland. In De Budelse vind je een constructieve en meedenkende samenwerkingspartner. Altijd denkend vanuit mogelijkheden en bijdragend met creatieve en innovatieve oplossingen.

Kwaliteit, innovatie en flexibiliteit staan bij De Budelse hoog in het vaandel. Altijd al. In de vorige eeuw richtte het algemeen beleid zich op het verhogen van de toegevoegde waarde door verouderde productiematerialen te vervangen, administratieve processen te automatiseren en personeel op te leiden.

En nog steeds draagt De Budelse die drie kernwaarden actief uit. Dat merk je aan de wijze waarop afspraken en richtlijnen worden nageleefd, aan de voortdurend vernieuwende producten, materialen en mogelijkheden en aan de efficiënte en flexibele voorraadbeheersing. Daarmee behoudt drukwerk zijn communicatiekracht, wordt afval gereduceerd en blijven kosten laag.

Alles onder één dak
De Budelse biedt nog een groot voordeel: het gehele productieproces van de kartonnen verpakkingen bevindt zich onder één dak. Van het digitaal printen en offsetdrukken tot de afwerking met een uv-laklaag en van het stansen, vouwen en plakken van de kartonnen doosjes tot en met het aanbrengen van braille en het plakken van de bijsluiters in diezelfde doosjes.

De volledige keten is afgestemd op een efficiënte en snelle verwerking van de vele en uiteenlopende typen maatwerkverpakkingen, variërend in volume en afmeting. De toepassing van verschillende druk- of printtechnieken, de goedgeorganiseerde interne logistiek en de verregaande automatisering bij De Budelse dragen bij aan een slimme en altijd accurate voorraadbeheersing.

GMP voor healthcare
Deze kwaliteitswaarborg voor healthcare zorgt ervoor dat elke afzonderlijke farmaceutische verpakking voldoet aan de strikte eisen waar die aan moet voldoen. Gegarandeerd. Het procesmanagement en de hygiënevoorschriften worden nauwlettend nageleefd, de serialisering gewaarborgd en de bijsluiters gecontroleerd.

BRC voor voedselveiligheid
De Budelse packaging & print is BRC-gecertificeerd. Dat betekent dat zowel het verpakkingsproces als de verpakkingen bestemd voor de voedselindustrie voldoen aan de internationale normen. De hele keten is daar zorgvuldig op afgestemd: alle inktsoorten, lakken en lijmen, smeer- en poetsmiddelen dragen een voedselveilig predicaat en zijn vrij van minerale oliën.

Kleine oplages
Kleinere en passende oplages beperken voorraden in de keten en voorkomen verspilling. In de voorbereiding op een efficiënt voorraadbeheer, worden onderlinge processen, oplages en volumes nauwkeurig op elkaar afgestemd. Met als uiteindelijk resultaat: meer flexibiliteit in de oplages, kleinere voorraden en efficiency door minder waste en lagere kosten.

Just in time
Door de productie en levering secuur op elkaar af te stemmen, worden voorraden verlaagd. De Budelse investeert samen met de klant in online koppelingen die leiden tot een efficiënte voorraadbeheersing en een effectief just in time-proces. Heb je onverhoopt en met spoed extra verpakkingsmaterialen nodig? Een telefoontje en het wordt geregeld. Zo snel en gemakkelijk werkt het.

Gemarkeerd product

Vacatures

Neem contact met ons op

Scroll naar top