De Budelse bv

De Budelse bv

Over ons

De Budelse packaging & print wil zich graag onderscheiden door dicht bij haar klanten te staan. Kwaliteit, innovativiteit en flexibiliteit zijn daarbij voor ons belangrijke kernbegrippen.

Het productieproces is volledig afgestemd op het efficiënt en snel verwerken van vele variaties in volume en afmeting. Dit door toepassing van verschillende druktechnieken, slimme interne logistiek en verregaande automatisering. Dit stelt u in staat om uw voorraden minimaal en altijd up-to-date te houden.

Verpakkingen geproduceerd volgens GMP richtlijnen. Veelal voorzien van braille en bijzondere eigenschappen ter preventie van sabotage en/of namaak. De farmaceutische- en medische industrie kenmerkt zich op het gebied van secundair verpakken voornamelijk door strenge eisen met betrekking tot accuraatheid en functionaliteit.

Verpakkingen en drukwerk voor de meest uiteenlopende toepassingen. Op maat geproduceerd met de grootste aandacht voor kwaliteit en uitvoering.

Voor al uw producten gaan wij op zoek naar de meest geschikte verpakkingsoplossing. Wij denken graag met u mee op vlak van creativiteit, gebruiksvriendelijkheid en functionaliteit.

Gemarkeerd product

Vacatures

Neem contact met ons op

Scroll naar top