A. Hatzopoulos S.A.

Over ons

In 2020 heeft A.Hatzopoulos S.A. een omzet van ruim 91 miljoen gehaald met een totaal personeelsbestand van 400 werknemers en export naar meer dan 35 landen. De export vertegenwoordigt ruim 70% van de behaalde totale omzet. Door middel van een goed georganiseerd distributienetwerk bieden wij een ongeëvenaarde ondersteuning aan onze klanten.

Wij streven naar een langdurige klantenrelatie en het contiue zoeken naar oplossingen van alle mogelijke verpakkingen die de verwachtingen overtreffen. De inzet van ons bedrijf op het gebied van hygiëne en voedselveiligheid is voor ons van zeer groot belang, zoals kan worden opgemaakt uit onze certificeringen op basis van de normen: ISO 9001 en BRC / IoP .

A.Hatzopoulos S.A. heeft aanzienlijke investeringen gedaan om onze milieu-emissies naar het milieu te minimaliseren , met de installatie van hoogwaardige technologiën voor de terugwinning en hergebruik van oplosmiddelen en onze specifieke milieu- programma’s en procedures toe te passen in overeenstemming met ISO 14001.

A.Hatzopoulos S.A. is vanaf het begin zwaar ingezet in Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen en participeert in de SEDEX (Sociale Ethical Data Exchange), voor het openbaar maken van gegevens over arbeidsomstandigheden , veiligheid en gezondheid in fabrieken en haar beleid ten aanzien van het milieu.

Deze continue inspanningen vloeien voort uit een recente reeks investeringen in de nieuwste technologische apparatuur , waarbij de nadruk ligt op onderzoek naar innovatieve toepassingen en oplossingen voor verpakkingen en voortdurende training en ontwikkeling van onze medewerkers , dat is onze belangrijkste troef om ons verder te ontwikkelen.

Gemarkeerd product

Products

Nieuws

Vacatures

Neem contact met ons op

Scroll naar top