Zalpak creators in packaging

About us

Zalpak is gespecialiseerd in de productie van vouwkarton en is sterk vertegenwoordigd in de voedselverwerkende industrie, verpakkingen voor industriële producten en verpakkingen voor consumentenproducten.
Zalpak kan vertrouwen op een team van vakkundige verpakkingsspecialisten die samen met u gezichtsbepalende verpakkingen uitwerken tot unieke maatwerkoplossingen. Van idee tot productie, Zalpak heeft het hele proces in eigen hand. Hoogwaardige en mooie verpakkingen maken is dan ook wat we het liefste doen. Met nieuwe ideeën en innovaties verassen we telkens weer onze klanten.
Wij zijn specialist in de ontwikkeling en productie van taps geplakte bakjes en schalen, met of zonder omgeslagen randen. Door te blijven innoveren en investeren in ons machinepark zijn we in staat telkens weer met nieuwe oplossingen te komen en uw wensen uit te werken.
Zalpak beschikt over een BRC-IoP certificaat in de hoogste categorie, welke een voedselveilige productieomgeving garandeert. Daarnaast is Zalpak ook FSC gecertificeerd.
Uw verpakking moet perfect passen bij uw organisatie, uw product en uw processen. Daar levert Zalpak met maatwerk graag een bijdrage aan.
ZALPAK creators in packaging

Marked product

News

Jobs

Contact us

Scroll to Top