Creativiteit middels workshops en bijpraten in de netwerk area tijdens Packaging Innovations

Creativiteit middels workshops en bijpraten in de netwerk area tijdens Packaging Innovations

Executive Creative Director & Sustainability Team Lead

Creativiteit gaat via het brein, maar dient vaak uitgevoerd te worden met de handen. Bart Lauwaert, specialist binnen Grafische Groep Matthys, Vouwkarton Platform en VNV én Rowdy van den Nieuwenhuizen, Head of Marcom & Content Packaging Innovations vonden het om die reden hoog tijd om daad bij woord te voegen middels de opzet van een publieke workshop area.

Als o.a. brandowner, packaging designer en marketeer zoek je mee naar verpakkingsoplossingen uit duurzame, hernieuwbare grondstoffen. En je wil je verpakking na gebruik ook makkelijk een nieuw leven kunnen schenken. Woensdag 17 & donderdag 18 november worden er een vijftal workshops gegeven uit naam van Grafische Groep Matthys en Vouwkarton Platform. Kom meer te weten over de mogelijkheden die vouwkarton te bieden heeft. Pas de unieke mogelijkheden toe in praktijk en creëer het WOW effect bij jouw verpakking.

 

Lauwaert licht toe: “Workshops prikkelen de bezoekers en activeren de concrete oplossingen die standhouders kunnen bieden. Inzicht helpt om de juiste vragen te stellen, en de antwoorden vervolgens te koppelen aan oplossingen in de markt. Ik kijk er naar uit om kennis te delen”.

 

Geduld wordt beloond

Kennisoverdracht is een element waarop Packaging Innovations zich onderscheidt. Dit betekent echter niet dat dit per definitie hét belangrijkste kenmerk is van het event. Het ontmoeten van experts uit de branche betreft ook een vorm van kennisoverdracht. Kennis waarmee jij jouw verpakking naar een hoger niveau kunt tillen. Ontmoet de ruim 60 exposanten op de beursvloer die jou hierbij een zetje in de goede richting kunnen geven. Het zijn de leveranciers die de focus leggen op verpakkings- technologieën, innovaties en/of design. Van verpakkingsontwerp tot software, en van materialen tot productpresentatie.

Bezoek de winnende verpakkingsontwerpen van 2021

Naast onze exposanten hebben we ter gelegenheid van ‘het tonen van geduld’ een netwerk area opgezet waar diverse experts terug te vinden zijn. Ontmoet hier de specialisten van KIDV, BNO, ECPA, FONK, Grafische Groep Matthys, Mezzo, ISMI, Rijk van Korlaar, Eosta, Vouwkarton Platform, Green Serendipity en PaperInnovator. De twee laatstgenoemde zijn terug te vinden in ons Green & Material Lab.

Deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on print
Share on email
Scroll naar top