Bron Groep kijkt reikhalzend uit naar deelname Packaging Innovations

Bron Groep kijkt reikhalzend uit naar deelname Packaging Innovations

Bron Groep is als toonaangevende partner op het gebied van lakken, lamineren en foliedruk altijd een zeer gewaardeerde aanbieder op Packaging Innovations. Guus Kil, directeur van Bron Groep kijkt uit naar de deelname: “juist in deze tijd denken wij graag mee met de bezoekers van Packaging Innovations om tot de beste resultaten te komen.”

VERTROUWEN IN ELKAAR EEN PRÉ

Packaging Innovations heeft groen licht. Back to Business om na een onzekere periode nieuwe impuls geven aan de commerciële en innovatieve ontwikkeling van de verpakkingsindustrie. Guus Kil denkt hier ook zo over: “met de inachtneming van de 1,5 meter samenleving, gebruikelijke veiligheidsmaatregelen en uiteraard het gezonde verstand van de exposanten en bezoekers hebben wij alle vertrouwen in een succesvolle editie. De verpakkingsindustrie heeft een bizarre periode achter de rug met een toenemende vraag in o.a. de levensmiddelenverpakkingen. Dit kende de afgelopen maanden zijn hoogtepunt als gevolg van de ‘hamsterwoede’ waarin de bevolking was geraakt. Deze ontwikkelingen verdienen de aandacht tijdens dit event én wij kunnen bijdragen aan de oplossing van het vraagstuk.”

INNOVATIES ONDER DE AANDACHT BRENGEN

“De focus vanuit ons ligt op de technieken van lamineren, lakken en foliedruk. Als we het hebben over foliedruk zullen wij onze nieuwste folies onder de aandacht brengen i.c.m. met de diverse digitale folie(druk)technieken”, aldus Guus Kil. “Op het gebied van lamineren en lakken ligt de focus op duurzaamheid. Waar kunnen we kunststoffen vervangen voor barrière lakken, is een voorbeeld hiervan. Daarnaast kijken we naar gerecyclede materialen en materialen van hernieuwbare grondstoffen als vervangen voor materialen gemaakt van fossiele grondstoffen”, sluit Guus Kil af.

Wil je meer informatie ontvangen over Bron Groep, of alvast kennis maken? Bekijk dan de persoonlijke pagina van Bron Groep op onze website.

Deel dit bericht

Scroll naar top