Wat kunnen de verpakkingsontwikkelingen betekenen voor jouw merk? We laten ons allemaal verleiden door verpakkingen. Iedere Nederlander opent gemiddeld zo’n 2.555 verpakkingen per jaar, waarvan 20% niet recyclebaar is. We houden steeds meer rekening met duurzame verpakkingen. Maar hoe zorg je er tegelijkertijd voor dat jouw verpakking opvalt, online en in het schap?  Sluit jouw verpakking aan bij de doelgroep die je wilt bereiken? Verkoopt jouw design jouw product?  En niet geheel onbelangrijk: blijf jij met jouw verpakking de concurrentie voor? 

 

That’s where we come in! Ga op zoek naar de ideale verpakking en bezoek onze experts op het gebied van verpakkings -design, -technologieën en -oplossingen. Inspiratie nodig? Bekijk welke (inter)nationale conferenties, Pentawards en exposities er plaatsvinden tijdens Packaging Innovations 2021!

UITERLIJK MINSTENS ZO BELANGRIJK ALS INNERLIJK

Zowel bij mensen als bij producten draait het vaak om het ‘innerlijk’. Maar bij de aanschaf van een nieuw product valt het oog  allereerst op de verpakking. Het draait bij een verpakking voornamelijk om bescherming, efficiëntie en voldoen aan klantbehoeften. Maar hoe overtuig jij de consument op basis van jouw verpakking?

PACKAGING INNOVATIONS TOONAANGEVEND VOOR VERPAKKINGSINDUSTRIE

Al meer dan 6 edities brengt Packaging Innovations marketeers, brand owners, designers, verpakkingsmanagers en –inkopers en innovatiepartners samen om ideeën te delen, te netwerken en om zaken te doen. Daarnaast biedt het event conferenties op topniveau met sprekers van toonaangevende merken. 

Waarom een bezoek een must is!

  • Bespaar tijd: Ontmoet 120+ verpakkingsexperts op het gebied van design, print, materialen, labelling, software en POS displays
  • Bekijk, voel en pas innovatieve verpakkingsoplossingen toe. Bespreek de verpakkingen in detail met de leveranciers voordat je een beslissing neemt
  • Exclusief: The Pentawards Exhibit en The Pentawards Conference
  • GRATIS toegang tot conferenties op topniveau met sprekers van toonaangevende merken
  • Packaging Innovations is het ideale netwerkevent. Ontmoet nieuwe partijen en raak in gesprek met de belangrijkste innovatiepartners
  • Raak geïnspireerd door de innovaties en oplossingen die onze exposanten tonen

Functieprofielen

Let op: Gratis toegang is alleen op uitnodiging. Easyfairs heeft het recht om toegang te weigeren op basis van bezoekersprofiel. Packaging Innovations is een event gericht op professionals. Om die reden worden studenten niet toegelaten.

Sectoren

Neem een kijkje in onze labs

Packaging Innovations spreekt een breed werkveld binnen de verpakkingsindustrie aan en bieden wij de mogelijkheid om jouw belangrijke onderwerpen in de spotlight te zetten in de vorm van verschillende ‘labs’ waar verscheidene thema aan bod komen. Denk bijvoorbeeld aan duurzaamheid, innovatie, active & intelligent packaging, print & digital en packaging design. Binnenkort zullen wij meer informatie geven over hoe wij deze thema’s aan bod willen brengen. 

Hou onze social media kanalen in de gaten om als eerste nieuwe informatie over de labs van Packaging Innovations 2022 te krijgen.

Scroll naar top