Packaging Innovations introduceert: smart badge

Tijdens deze editie van Packaging Innovations wordt het voor jou nog makkelijker om informatie te verzamelen tijdens het beursbezoek. Door de komst van de Smart Badge technologie kan je op eenvoudige wijze de interessante exposanten scannen met de bezoekersbadge, die je bij binnenkomst ontvangt.

 

Na afloop van het bezoek ontvang je alle informatie van de gescande stands direct in de mailbox. Onze exposanten vullen voorafgaand aan het event hun online profiel in en alle informatie uit dit profiel wordt na afloop van het beursbezoek doorgestuurd naar onze bezoekers. Hoe uitgebreider de exposant zijn of haar online profiel vult, hoe meer relevante informatie je verzamelt. Zelfs wanneer er geen face to face gesprek gevoerd is met de exposant op de beursvloer kan je wel relevante informatie verzamelen.

 

Met de komst van de Smart Badge technologie loop je daarnaast zonder losse folders en visitekaartjes de beursvloer af. Zo efficiënt was een beursbezoek nog nooit!

Jouw voordelen

Jouw badge fungeert als een virtuele draagtas tijdens jouw beursbezoek. Gedaan met het dragen van zware catalogi!

De badge reader houdt exact bij welke exposanten je hebt bezocht. Je ontvangt later op de dag een e-mail met een handig overzicht van jouw bezoek.

Geen spam - je ontvangt enkel de digitale informatie van exposanten waarin jij interesse hebt getoond.

Je wisselt jouw digitale visitekaartje uit met de exposanten (en bezoekers) die jij interessant vindt.

HOE WERKT HET?

Op elke exposantenstand staat een Smart Badge Reader, een klein kastje dat je met je bezoekersbadge kunt scannen. Aan het einde van je beursbezoek ontvang je van alle desbetreffende exposanten die je gescand hebt de product- en bedrijfsinformatie (die de exposant zelf heeft opgeladen) via e-mail.

Scroll naar top