Packaging Innovations introduceert: smart badge

Tijdens deze editie van Packaging Innovations wordt het voor de bezoeker nog makkelijker om informatie te verzamelen tijdens het beursbezoek. Door de komst van de ‘’SmartBadge technologie‘’ kan de bezoeker op eenvoudige wijze de interessante exposanten scannen met de bezoekersbadge, die ze bij binnenkomst ontvangen.

 

Na afloop van het bezoek ontvang je als bezoeker alle informatie van de gescande stands direct in de mailbox. Onze exposanten vullen voorafgaand aan het hun online profiel in en alle informatie uit dit profiel wordt na afloop van het beursbezoek doorgestuurd naar onze bezoekers. Hoe uitgebreider de exposant zijn of haar online profiel vult, hoe meer relevante informatie de bezoeker verzamelt. Zelfs wanneer er geen face to face gesprek gevoerd is met de exposant op de beursvloer kan de bezoeker wel relevante informatie verzamelen.

 

Met de komst van de ‘’SmartBadge technologie’’ loopt de bezoeker daarnaast zonder losse folders en visitekaartjes de beursvloer af. Zo efficiënt was een beursbezoek nog nooit.

Jouw voordelen

Jouw badge fungeert als een virtuele draagtas tijdens jouw beursbezoek. Gedaan met het dragen van zware catalogi!

De badge reader houdt exact bij welke exposanten je hebt bezocht. Je ontvangt later op de dag een e-mail met een handig overzicht van jouw bezoek.

Geen spam - je ontvangt enkel de digitale informatie van exposanten waarin jij interesse hebt getoond.

Je wisselt jouw digitale visitekaartje uit met de exposanten (en bezoekers) die jij interessant vindt.

WAT DOET JOUW BADGE LEZER?

Om de bezoekerservaring tijdens de beurs te verhogen, ontvangen alle exposanten één badgelezer. Dit maakt deel uit van het EasyGo aanbod. De draadloze sensor verzendt de product- en bedrijfsinformatie die u heeft opgeladen in My Easyfairs.

HOE WERKT HET?

Door jouw badge eenvoudig te scannen met badgelezer van de desbetreffende exposant ontvang jij de product- en bedrijfsinformatie (die de exposant zelf heeft opgeladen) aan het einde van de dag via e-mail.

Scroll naar top